За Боряна Тотева

Боряна Тотева – Жената Скенер.

Boriana Toteva
Боряна Тотева – Най-доброто ясновидство и биоенергийно въздействие

Втори световно признат биотерапевт – Москва 2005 / Прага 2006 / Германия 2009

 

Боряна Тотева е ясновидец, парапсихолог, нумеролог и славянски маг със световно признание в сферата на най-доброто ясновидство и биоенергийно въздействие с повече от 25 години професионална практика.

 

Дарбата на Боряна се проявява още в детските й години. На 8 годишна възраст, тя изпада в клинична смърт. Веднага след като отново се възстановява, при нея настъпват промени. Две години по-късно майка й посещава баба Ванга, която й казва че дъщеря й има дарба от Бога и след 40-та си годишнина ,,ке странства,, и ще стане много известна.

 

Животът на Боряна напълно се променя през февруари 1991 година, когато тя сънува странен сън, от който се събужда с изключително силен прилив на енергия. След този сън й се случват странни събития – започва да вижда органите на хората във форма, цвят и обем, като на скенер, посочвала проблемите им без те изобщо да са споменавали за тях. Така се появява и прозвището й – жената скенер.

 

През 1997 година Боряна получва покана от министъра на вътрешните работи на Обединените арабски емирства  Муса бет Али. Още в първия й ден обаче той подлага ясновидството й на тежък изпит с въпроса дали в дома му има даден предмет и къде се намира той. Боряна не се поколебава и му отговаря. Боряна предсказва с изключителна точност и оглавяването на правосъдието в емирствата от страна на по-младият брат на министъра до две години, а след това и точните година и месец на сватбата на третия брат.

Боряна Тотева Днес

За Боряна са написани книги, снимани са филми, десетки пъти е била гост на множество предавания, но въпреки всичко тя не се променя и остава земен и обичлив човек, винаги приветлива и винаги помагаща на хората.

 

Боряна непрекъснато изследва уменията си. Тя е част от Научноизследователския център по медицинска биофизика на д-р Игнат Игнатов, където дава проби. Ясновидката е и носител на престижните международни награди, връчени и на конгреси в Москва 2005, Прага 2006 и Германия 2007. Резултатите, които тя показва я нареждат на второ място в света след немецът Дросинакис сред най-добрите ясновидци и специалисти по биоенергийно въздействие.

 

Днес Боряна е изградила свой метод на въздействие на базата на индивидуален подход към всеки човек. Тя вижда органите на човека във форма, цвят и обем, както и неговата аура. По този начин открива дали има енергийна намеса и какъв вид е тя – ментална, кодирана в предмет, или е родово проклятие. Тази й способност й дава и възможността да неутрализира негативната енергия на магията и да зареди човека с положителна енергия. Магията се отразява както на психическото, така и на физическото здраве. За да преодолее човек подобно състояние, трябва да се лекува душата му. Именно това прави и Боряна.

Boriana Toteva

НАГРАДИ:

Ако имате въпрос или сте в трудна житейска ситуация ?
Ако имате въпрос или сте в трудна житейска ситуация ?